Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mi történik ha rossz méretet rendeltél?

Pompás Pillák
2019. 11. 11. 10:58:17
Mi történik ha rossz méretet rendeltél?

Ne aggódj, a magyar törvényeknek megfelelően elállási jogoddal élhetsz. Visszavesszük, vagy akár ki is cseréljük.

Fontos, hogy nem bontsd ki az eredeti csomagolást, és jelezd az elérhetőségeink valamelyikén ezt nekünk. 

A törvényi rendelkezések szerint csupán a visszaküldés költsége hárul rád, de kérésednek megfelelően visszatérítést, vagy cserét is kérhetsz munkatársunktól.

 

Az ÁSZF ide vonatkozó részlete:

7. ELÁLLÁS JOGA

7.1.    Az Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU számú irányelvének, továbbá a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében Fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. Ha a vállalkozás jelen tájékoztatásnak nem tesz eleget, a 14 napos elállási határidő tizenkét hónappal meghosszabbodik. Ha a Szolgáltató a termék kézhezvételének vagy a szerződés megkötésének napjától számított 14 nap lejártát követően, de 12 hónapon belül megadja a tájékoztatást, úgy az elállásra nyitva álló határidő e tájékoztatás közlésétől számított 14 nap.

7.2.    A Fogyasztó az elállási jogát gyakorolhatja az erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozatával, vagy a 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet 2. mellékletében meghatározott nyilatkozat-minta útján.

7.3.    Az elállási jog gyakorlására nyitva álló idő attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Fogyasztó, vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi.

7.4.    Fogyasztó a szerződés megkötésének napja, és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolhatja elállási jogát.

7.5.    A termék visszaküldésének költségét a Fogyasztónak kell viselnie, a vállalkozás nem vállalta e költség viselését.

7.6.    Az elállási jog gyakorlása esetén a Fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli.

 (A teljes szöveget az ÁSZF menüpontban találjátok):

Fontos kiemelnünk, hogy telefonon mindent le tudsz egyeztetni. hívj minket bátran!
Az oldal tetejére